Electrizant! smart electric drive a plecat spre Paris

,
1.78K 0

Brand-ul smart este singurul producător auto care pune la dispoziția clienților întregul său portofoliu și în versiune electrică. Întreaga familie electrică, alcătuită din smart fortwo, smart forfour și smart fortwo cabrio, merge la Paris la sfârșitul acestei luni.

Tracțiunea spate și motorul amplasat în partea posterioară par a fi combinația perfectă pentru sistemul de propulsie electrică.

‘’smart a fost conceput astfel de la bun început, iar ‘living electric’ este motto-ul nostru ca pionier în domeniul mașinilor electrice’’, spune șefa de la smart, Annette Winkler.

Sucursala Daimler Deutsche ACCUMOTIVE va fi cea care va furniza bateriile pentru smart electric drive, în timp ce motoarele electrice vor fi fabricate la Cleon, în Franța, la uzina Renault.

Înainte de a-și face debutul la Paris pe 29 septembrie, smart și-a făcut apariția pe internet într-un nou clip promoțională. Odată ce va cădea cortina peste Mondial de l’Automobile, noul mart fortwo electric traversează Atlanticul pentru a fi lansat pe piața americană. Își va face drum spre Europa la începutul anului viitor.

 

Comentati?

Your email address will not be published.