Live de la Detroit: noul Mercedes-Benz E-Class în centrul atenției!

Salonul Auto de la Detroit
,
2.14K 2

Noul Mercedes-Benz E-Class este, în sfârșit, prezentat oficial! La Detroit, Mercedes-Benz a adus în fața lumii întregi a sa “Capodoperă a Inteligenței”, pe scena primului salon auto al anului. La scurt timp după prezentare, și-a făcut apariția și primul trailer oficial cu mașina.

Mercedes-Benz E-Class este automobilul pe care compania premium de la Stuttgart îl aruncă în joc pentru a revoluționa industria auto, la 130 de ani după ce Karl Benz a pus prima mașină pe drumurile Germaniei.

Cea mai nouă limuzină a nemților a făcut primii pași pe scena de la Detroit. Mercedes-Benz E-Class și-a făcut apariția înaintînd încet, odată cu deschiderea ușilor glisante care au alcătuit uriașul ecran 3D. Mașina s-a oprit pe o platformă rotativă, care a început să se învârtească pentru ca întreaga asistență să poată observa fiecare detaliu al noii vedete de la Stuttgart, centimetru cu centimetru.

Mercedes-Benz New Year´s Reception and World Premiere of The new E-Class, Detroit 2016

La Salonul Auto de la Detroit, Mercedes-Benz a adus și versiunea Plug-In Hybrid, Mercedes-Benz E-Class 350 e. Jurnaliștii și specialiștii prezenți la eveniment s-au strâns în jurul mașinilor odată cu încheierea show-ului, pentru a se asigura că atât tehnologia inovatoare despre care am tot discutat în ultimele luni de zile, dar și fotografiile apărute săptămâna trecută pe internet, sunt în totalitate reale. V-am adus deja informațiile despre interiorul, exteriorul și funcțiile noului E-Class. Dacă vreți să aflați mai multe despre noua mașină de la Stuttgart, o puteți face citind acest material: Noul Mercedes-Benz E-Class dezvăluit oficial. DETALII COMPLETE.

“Suntem siguri că noul nostru E-Class este cea mai inteligentă și cea mai confortabilă limuzină business care a existat vreodată. În același timp, este extraordinar de frumoasă, exact cum v-ați aștepta să fie o mașină construită de Mercedes-Benz. Cel puțin, aceasta este modesta noastră opinie. Vă rugăm să o priviți și să decideți dumneavoastră dacă este așa cum spume noi”, a fost invitația lui Thomas Weber, membru în Consiliul de Administrație de la Daimler AG, înainte ca noua limuzină să apară pe scenă.

https://www.youtube.com/watch?v=S1Ty2gAHkAs

La scurt timp după prezentarea celei de-a cincea generații a Clasei E, Mercedes-Benz a publicat și primul clip oficial cu mașina, în care prezintă versiunile Plug-In Hybrid și 220 d, alergînd de-a lungul serpentinelor pe coasta Oceanului Atlantic. Cu doar cinci zile în urmă, E-Class a fost prima mașină în versiune de serie care a obținut un permis pentru rulare autonomă pe teritoriul statului american Nevada.

https://www.youtube.com/watch?v=CCBkTp6uwfY

La început de 2016, CEO-ul de la Daimler, Dieter Zetsche, preconizează un an de succes pentru producătorul auto premium: “Suntem siguri că vom îndeplini visul mai multor clienți de acum încolo. De aceea, anul 2016 va fi anul mașinilor visurilor pentru noi. Cu fiecare Mercedes pe care îl construim, aspirăm să fim cu o clasă înaintea concurenței. Obiectivul nostrum este să oferim un design superior, siguranță și confort la nivel înalt.”

Noul E-Class poate fi comandat începînd cu această primăvară, la scurt timp după prezentarea oficială care a avut deja loc la Detroit.

 

Model
Capacitate cc
kW/hp
Nm
0-100 km/h
in s
l/100 km
CO2
g/km
E 200
1991
135/184
300
7.7
5.9
132
E 220 d
1950
143/195
400
7.3
3.9
102
E 350 d
2987
190/258
620
5.9
5.1
133
E 350 e
Putere
1991
205/279
(155+60
205+82)
600
(350+
360)
6.2
2.1
49

 

Rămâneți pe recepție! Vă aducem tot ce contează de dincolo de Atlantic, de la Salonul Auto de la Detroit!

2 Comments

  • Dragos says:

    In sfarsit un diesel de 2.0L ! Poate cu motorul acesta si pe clasa C o sa fie un pas spre vanzarile facute de BMW si Audi in fata lor.

    • Razvan Magureanu says:

      Mercedes vinde oricum mai mult decat Audi chiar si cu motorul de 2,2 litri. Si in lume dar si in Romania.

Comentati?

Your email address will not be published.