smart fortwo și forfour primesc tratamentul Brabus

,
1.93K 0

smart fortwo și forfour primesc tratamentul Brabus. O mașină mică și ușoară cu motorul montat în spate și cu tracțiune spate, care să dezvolte peste 100 CP? Nu sună rău deloc!

Așa cum vă așteptați de la Brabus, aceasta este o transformare completă, care include modificări exterioare, o reconfigurare o interiorului, dar și un plus semnificativ de putere. Haideți să le luăm pe rând.

Vom începe cu motorul, pentru că suntem convinși că este subiectul pe care îl așteptați cu nerăbdare. Cele două versiuni Brabus ale smart-ului vor folosi același motor TCe de 0,9 ca și modelele standard. Smart-urile Brabus nu au fost niciodată la fel de fioroase ca alte modele asupra cărora compania și-a pus amprenta, așa că puterea de 130 CP aflată în obiectiv ar trebui să fie mai mult decât suficientă.

Smart-Brabus-ForFour-006

Primele prototipuri au fost deja surprinse, purtînd minimum de camuflaj și cutreierînd prin Suedia pentru teste în condiții de vreme rea. smart Brabus Forfour și Fortwo vor veni cu bare față și spate mai agresive, dar și suspensie modificată, care apropie mașina de asfalt.

Dar imaginea este însoțită și de o coloană sonoră. Duetul smart Brabus va avea parte și de un nou sistem de evacuare cu două țevi. Nu vom vedea vreun V8 torcînd sub capotele lor, dar cu siguranță, acestea vor oferi cu siguranță mai mult spectacol ca acela oferit de ansamblul standard.

Sursă foto: AUTOMEDIA

Comentati?

Your email address will not be published.