Mercedes GLA facelift 2017 dezvăluit în noi fotografii spion

,
2K 0

Există viață și după Mercedes-Benz E-Class 2017, care tocmai a ajuns pe internet. Mai multe vești de la Stuttgart au fost făcute publice de site-ului olandez AutoWeek.nl, care arată Mercedes GLA facelift 2017, filmat în premieră.

La mijlocul anului trecut, am văzut A-class facelift. Fără a suferi o transformare semnificativă, modelul revizuit poate fi identificat doar grație noilor sale faruri LED (dotare opțională), a stopurilor și a țevilor de evacuare reconfigurate. Călcînd pe urmele Clasei A, atât și CLA, cât și GLA vor primi modificări similare.

Ca și în cazul Clasei A, așteptăm ca și GLA să vină cu modificări superficiale de design. În orice caz, vor fi noutăți în privința gamei de motorizare. A 160 își va ocupa locul la baza gamei, fiind noul model A-Class entry-level. Motorul cu patru cilindri și 102 CP va fi poziționat sub 180 pe lista de prețuri. Vârful de gamă Mercedes-AMG GLA 45 va beneficia de un plus semnificativ de putere, dezvoltînd 381 CP în loc de 360 CP. Motorul turbo pe benzină, de 2,0 litri cu patru cilindri primește noi setări și o presiune de admisie superioară.

Și setarea suspensiei este nouă, o setare adaptivă fiind disponibilă în premieră, aceasta permițîndu-i șoferului să modifice caracteristicile de amortizare ale vehiculului folosind comutatorul DYNAMIC SELECT în două moduri, Comfort și Sport. Dynamic Select devine acum dotare standard atât alături de versiunea manuală, cât și de cea automată (transmisia 7G-DCT cu 7 trepte și dublu ambreiaj), exceptînd aici motoarele de bază. Sistemul reglează răspunsul motorului, al transmisiei, al suspensiei, al direcției și al aerului condiționat în patru moduri: Comfort, Sport, Eco și Individual.

2017-mercedes-gla-6

Interiorul prezintă materiale noi și un nou panou instrumental, alături de un display cu dimensiuni mai mari, oferit opțional. În plus, sistemul multimedia va deveni compatibil cu cea mai recentă generație de smartphone-uri și va oferi conexiune pentru terminalele Apple și Google MirrorLink.

Data lansării pentru GLA facelift nu este încă stabilită oficial, dar putem estima că modelul CLA va fi primul care va ajunge în showroom-uri. Așadar, ne putem aștepta să vedem GLA-ul revizuit în cea de-a doua jumătate a anului acesta.

Sursă: AutoWeek.nl

 

Comentati?

Your email address will not be published.