Mercedes C-Class facelift își face apariția în premieră

,
1.68K 0

Mercedes C-Class facelift a fost dezvăluit! Fotografii noștri spion au surprins în premieră modificările de “vârstă mijlocie” rezervate modelului Mercedes W205.

Imaginile exclusive arată că noul Mercedes C-Class nu primește doar bare noi și câteva schimbări minore în zona grilei, ci și câteva elemente cromate la nivelul caroseriei.

Cea mai evidentă schimbare pare să fie noul design al farurilor. Noile blocuri de lumini sunt preluate de la actualul E-Class și prezintă faruri de poziție LED.

Atunci când C-Class Facelift își va face debutul, în toamna anului 2017 – probabil la IAA, vor fi mai multe modificări decât cele din fotografii. Și interiorul va fi supus unei revizii generale, dispunerea familiară cu două ecrane de la S-Class aflîndu-se aici în prim plan. Noul habitaculu va fi disponibil și la C-Class Coupé.

Mercedes-Benz C-Class Facelift

După ce acest display a decorat noul E-Class, noul bord digital va fi implementat acum pe C-Class pentru versiunea facelift – ca o replica la “Virtual Cockpit” oferit de noul Audi A4.

La capitolul motorizare, modelul Mercedes C-Class 2018 nu vine cu schimbări majore. Unitățile actuale vor fi adaptate în ceea ce privește performanțele și emisiile. Doar motorul diesel de 2,1 litri va dispărea, fiind înlocuit de noul diesel de 2,0 litri din seria OM658, lansat odată cu noul E-Class.

Foto: AUTOMEDIA

Comentati?

Your email address will not be published.