Noul Mercedes-Benz E-Class spionat în versiunea AMG

,
1.28K 0

Viitorul Mercedes-Benz E-Class W213 a fost din nou surprins, de această dată, în versiunea AMG. Noi fotografii spion arată elemente de design comune cu C 63 AMG.

Design-ul ne oferă senzația oferită de C-Class la care ne așteptam, singurul detaliu care pare să diferențieze Clasa E de frații săi mai mici/mai mari fiind dimensiunile sale mai elegante și ușor mai sportive. Așa cum este evident în noile fotografii, Mercedes plănuiește două tratamente diferite aplicate părții frontale, o grilă cromată clasică și una mai îndrăzneață și mai proeminentă pentru gama mai sportivă Avantgarde. Fotografiile spion înfățișează modelul AMG, trădat de priza sa de aer mare, larg deschisă și poziționată mai jos.

Mercedes-E-class-001

Noul E-Class ar trebui să moștenească platforma modulară MRA de la C-Class W205, cu ampatamentul ușor extins pentru un spațiu interior superior. Gama de motorizări va fi complet nouă pentru E-Class, imitînd colecția de noi motoare pe benzină și pe motorină de la C-Class. Motorul twin-turbo de 4 litri va fi folosit în forma sa aspirată, pentru a înlocui vechiul motor de 4,7 litri de la E500/E550.

Conform celor mai recente zvonuri, Mercedes se întoarce la originile sale L6, dezvoltînd un nou motor twin-turbo de 2,9 litri cu 6 cilindri în linie. Și asta nu e tot, pentru că noua platformă MRA poate primi și motoare mai mici cum ar fi unitățile de 3 cilindri, care vor fi lansate odată cu apariția noului A-Class, anul viitor.

Comentati?

Your email address will not be published.