Porsche Panamera se pregătește de lansarea din 2016 – cele mai recente fotografii spion

,
2.01K 0

Porsche pregătește noul Panamera pentru lansarea din 2016. Noua structură high-tech MSB este programată să devină baza pentru cea de-a doua generație de Porsche sedan.

Platforma MSB cu tracțiune spate sau integrală folosește o combinație de aluminiu, magneziu și oțel. Inginerii de la Porsche consideră că structura cu materiale combinate este superioară uneia realizate în pare parte din oțel sau din aluminiu. Teoria este că folosirea materialelor diferite în diverse părți ale structurii rezultă într-o structură optimizată, una care poate asigura menținerea masei la gol rămâne undeva între 1800 kg și 1900 kg.

Porsche plănuiește să-i ofere celei de-a doua generații de limuzine noua familie de motoare pe benzină V6 și V8. Pe lângă motoarele pe benzină V6 și V8, viitorul Panamera este așteptat să fie disponibil și cu un diesel V6 și cu un motor hibrid. Se pare că inginerii de la Porsche lucrează și la o gamă revizuita de cutii automate PDK cu dublu ambreiaj.

Judecînd după înfățișarea mașinii mascate, noul Porsche Panamera adoptă dimensiuni familiare. Prototipul pare să aibă o capotă și un plafon mai joase, care, împreună cu profilul mai suplu, oferă mai mult decât doar un indiciu în privința noului supercar 918.

Noul Porsche Panamera este programat să fie comercializat începînd cu anul viitor, deși încă nu există informații referitoare la prima apariție publică.

 

Comentati?

Your email address will not be published.