Mercedes GLB: SUV de familie cu șapte locuri – PRIMELE FOTOGRAFII SPION

,
1.79K 0

Mercedes GLB: Având la bază generația viitoare a Clasei A, Mercedes pune la cale un SUV compact, dedicat familiilor numeroase. Vehiculul va ajunge pe piață în 2018. PRIMELE FOTOGRAFII SPION via auto-motor-und-sport.de.

Vreme îndelungată, Mercedes a plănuit să lanseze un model B-Class cu ampatament lung și șapte locuri pentru a servi cerințelor familiștilor. Apoi un SUV de familie a intrat în prim plan. Mercedes GLB va fi construit pe platforma noului A-Class. Acum un prim prototip a fost surprins de cei de la Auto Motor und Sport. Ceea ce arată ca un GLA este, de fapt, un prim prototip de pre-serie pentru noul SUV.

mercedes-glb-1

Cu o lungime de 4,60 metri, Mercedes GLB nu va oferi doar foarte mult spațiu, ci și un portbagaj cu un volum în jurul valorii de 500 de litri. Este în cărți și un model cu trei rânduri de scaune și șapte locuri. Din punct de vedere vizual, GLB va fi destul de pătrățos și seamănă foarte mult cu legendarul G-Class, însă beneficiază de o imagine modernă.

Prețul de aproximativ 30.000 de euro merită, de asemenea, menționat. Suma se situează, în mod evident, sub cotațiile modelelor break E-Class și C-Class, modele care sunt, de asemenea, potrivite pentru familii.

mercedes-glb-4

Sursă: Auto-motor-und-sport.de

Comentati?

Your email address will not be published.