Mercedes SL 2019 cu acoperiș textil

,
1.88K 0

Viitoarea generație Mercedes SL va veni cu un acoperiș din pânză în locul celui rigid, ceea ce îi va reduce masa la gol cu aproximativ 100 kg.

Am anunțat deja că Mercedes lucrează din greu la o platformă dedicată mașinilor sport, denumită MSA (Modular Sports Architecture), care va fi folosită pentru viitoarea generație a lui Mercedes SL și SLC.

Auto Motor und Sport a anunțat că noul Mercedes SL va veni în 2019 și va fi prima mașină construită pe noua platformă.

Noua platformă are la bază principiul construcției ușoare, este foarte flexibilă și permite modificări în privința lungimii, a lățimii și a ampatamentului.

În premieră mondială, Auto Motor und Sport menționează faptul că viitorul SL va renunța la acoperișul rigid în favoarea unuia textil, ca în cazul modelului S-Class Cabrio. Acestă soluție va ajuta la reducerea greutății până la un minim de 1.685 kg, în timp ce actualula generație SL (R231) cântărește, în funcție de motor, între 1.730 și 1.845 kg.

Noua generație de motoare pe benzină cu șase cilindri în linie se va regăsi sub capotă. Versiunea de bază, denumită SL 400, va fi propulsată de un motor biturbo de 3 litri cu șase cilindri în linie și 435 CP, în timp ce SL 500 va primi actualul motor V8 biturbo de 4,7 litri, cu un plus de putere. Ambele versiuni vor veni în compania noii transmisii automate cu 9 trepte, 9G-Tronic.

Gama AMG va include SL 63 AMG propulsat de motorul V8 biturbo de 4,0 litri de la AMG GT, și SL 65 AMG cu motorul V12 de 6,0 litri.

 

Comentati?

Your email address will not be published.