Premieră mondială! Secretele noului Mercedes E-Class Coupe 2017

,
1.84K 0

Mercedes E-Class Coupe 2017 își dezvăluie secretele înaintea premierei sale, care va avea loc spre finalul lui 2016. Fotografiile noastre spion dezvăluie în exclusivitate elementele de design ale cabrioletului care va rivaliza BMW Seria 6.

Dacă dăm la o parte stratul gros de camuflaj, prototipul surprins de fotografii noștri spion arată clar elemente de design asemănătoare cu cele ale modelului mai mare S-Class Coupe, dar și cu cele ale modelului lansat de curând, C-Class Coupe. Linia abruptă a acoperișului se îngustează spre spate, a cărui formă este ascunsă în mod interesant cu ceea ce pare a fi un portbagaj fals – nu foarte diferit de cel folosit de rivalul de la BMW, Seria 6 Coupe.

Platforma modulară MRA de la Mercedes, care se află deja la baza Clasei C și a Clasei S, va fi punctul de plecare și pentru noul E-Class Coupe. Noul GT cu patru locuri va fi construit în mare parte din materiale ușoare, cum ar fi aluminiul, pentru a deveni mai rigid și mai eficient.

Mercedes-E-class-Coupe 2017

Gama de motorizare o va imita pe cea cunoscută de la modelul cu patru uși, ceea ce înseamnă că Mercedes E-Class Coupe 2017 va primi unități modulare cu patru și șase cilindri, construite din mai mulți cilindri identici de 0,5 litri.

În prim plan se va afla noul motor diesel L4 de 2,0 litri, disponibil în versiunile cu 150 și cu 195 CP. Tot nou este și motorul turbo de 3 litri cu șase cilindri în linie (nume de cod M256), care se pare că va dezvolta până la 430 CP, în timp, ce, în partea superioară a gamei, AMG 63 va oferi aproximativ 600 CP, grație motorului său AMG V8 biturbo de 4,0 litri, folosit și la modelul GT. O versiune Plug-In Hybrid este programată să intre în producția de serie, motorul electric al acesteia urmînd să ofere o putere care variază între 102 CP și 122 CP, față de puterea actuală între 82 și 116 CP.  E-Class Coupe 2017 va primi și noua transmisie automată cu nouă trepte.

Mercedes-E-class-Coupe 2017

Tehnologia de rulare autonomă se va afla și ea în prim planul mișcării de marketing la care va adera și noul E-Class Coupe, cu o serie de sisteme avansate, care le imită pe cele oferite la limuzina E-Class, incluzînd aici și spectaculosul sistem de parcare automată.

Se pare că prețurile vor crește în comparație cu actuala generație, o decizie logică luată ca urmare a mutării noului Mercedes E-Class Coupe 2017 la o clasă superioară. Noul model își va face debutul mai târziu, pe parcursul anului 2016, iar primele comenzi vor fi onorate toamna viitoare.

Sursă: AUTOMEDIA

 

Comentati?

Your email address will not be published.