Noul Mercedes E-Class W213 spionat în trafic (video)

,
1.65K 0

Noul Mercedes-Benz E-Class W213 a fost spionat în trafic, pe străzile din Stuttgart, de un vânător amator de mașini.

În contrast cu numeroasele fotografii spion pe care le-am văzut în ultima perioadă, prototipul alb prezintă un camuflaj mai ușor, în special în zona grilei din față și în zona farurilor. Emblema mare “înstelată” susținută de două bare cromate relevă faptul că acesta este un model Avantgarde. Design-ul ne trimite cu gândul la C-Class și S-Class, singurul detaliu care pare să facă diferența între E-Class și frații săi mai mari/mai mici fiind proporțiile sale mai elegante și ușor mai sportive.

Noul E-Class ar trebui să moștenească platforma modulară MRA de la C-Class W205, cu ampatamentul mărit, însă, pentru un spațiu interior superior. Gama de motorizări va fi cu totul nouă, urmînd calea deschisă de C-Class. Noul twin-turbo de 4 litri va fi folosit în versiunea sa aspirată pentru a înlocui vechiul motor de 4.7 litri de la E500/550.

Conform celor mai recente zvonuri, Mercedes revine la originile sale L6, dezvoltînd un nou motor twin-turbo de 2.9 litri cu 6 cilindri în linie. Și aceasta nu este tot, pentru că noua platformă MRA poate primi și motoare mai mici cum ar fi unitățile de 3 cilindri, așteptate să-și facă debutul odată cu apariția noului A-Class, anul viitor.

Comentati?

Your email address will not be published.