Acesta este! Mercedes-AMG E 63 2017 în simulări digitale

,
1.74K 0

Mercedes-AMG E 63 2017 își face apariția în simulări digitale foarte realiste. Versiunea de top E-Class ar trebui să ofere până la 600 CP, grație noului său motor V8 biturbo de 4,0 litri.

Noua super limuzină de la Mercedes va fi primul model programat să moștenească motorul V8 de ultimă oră de la AMG în cea mai puternică versiune, depășind astfel atât C 63, cât și AMG GT S.

Aceeași versiune cu 600 CP a motorului V8 de 4,0 litri de la Mercedes-AMG a fost programată să-și facă apariția sub capota viitorului supercar Mercedes-AMG GT, cel mai sportiv vehicul care va împodobi actualul portofoliu AMG. Asta până va vedea limuzina zilei versiunea și mai puternică Mercedes-AMG GT Black Series, undeva pe parcursul anului 2017.

Estimat ca fiind mai ușor și mai rapid ca predecesorul său, noul E 63 va marca și debutul cutiei ultra-performante cu 9 trepte în gama AMG. Evident, inginerii filialei sportive vor reconfigura setările transmisiei pentru a le alinia la filosofia AMG.

Dar secretul imposibil de păstrat pare să fie design-ul noului model. Mai aproape decât ați putea să credeți de versiunea reală, noua simulare digitală realizată de X-Tomi Design arată elemente de design preluate de la C 63 AMG, inclusiv prizele mari de aer. De fapt, singurele detalii care par să diferențieze viitorul E 63 de vărul mai mic sunt dimensiunile ușor mai sportive, mai alungite și farurile diferite.

Mercedes-AMG E 63

Alături de noul super AMG E-Class, fanii Mercedes au ocazia să fie martori la debutul unei serii de tehnologii cum ar fi farurile LED Multibeam, Remote Parking Pilot, Intelligent Drive Next Level, Pre-Safe Impulse Side, sistemul de comunicare Car-to-X și altele.

Noul Mercedes-AMG E63 este așteptat să fie pus în vânzare pe parcursul acestui an, versiunea standard a Clasei E ajungînd în showroom-urile Mercedes în vara aceasta, după premiera de săptămâna viitoare de la salonul auto de la Detroit.

AFLAȚI AICI TOTUL DESPRE NOUL E-CLASS.

Sursă: Remco M

Comentati?

Your email address will not be published.