Cu Mercedes-Benz C-Class pe covorul roșu la TIFF

,
1.69K 0

Vedetele care au participat la Festivalul Internațional de Film Transilvania au ajuns pe covorul roșu cu un Mercedes-Benz. La ediția cu numărul 14 a TIFF, Meredes-Benz C-Class a fost Mașina Oficială.

Celebra actriță Nastassja Kinski, care a câștigat un Glob de Aur în 1979 pentru rolul principal interpretat în filmul lui Roman Polanski, “Tess”, a ajuns și la Cluj-Napoca, la Festivalul Internațional de Film Transilvania. Și a făcut-o în condiții premium. Fostul fotomodel german, invitat special al galei, a călătorit în Mașina Oficială a festivalului, un Mercedes-Benz C-Class. Actrița a primit premiul special TIFF pentru contribuția adusă cinematografiei mondiale.

 

Mercedes-Benz-Nasstasja Kinski_credit foto Adi Bulboaca

Tot în condiții de cinci stele, la bordul elegantelor mașini Mercedes-Benz C-Class, au ajuns la gala de film care s-a desfășurat în perioada 29 mai – 7 iunie la Cluj-Napoca, și vedetele teatrului și cinematografiei din România și de peste hotare. Celebrul Isaach de Bankolé, cunoscut pentru rolul său din serialul polițist “Miami Vice”, s-a aflat și el la Cluj.

Și în 2015, Mercedes-Benz România a recunoscut si a premiat excelența în cinematografia autohtona. Premiul de Excelență fiind acordat actorului Marin Moraru, cu o carieră de peste jumătate de secol în film și teatru.

222 de producții din peste 50 de țări au rulat pe ecrane la TIFF în săptămâna în care s-a desfășurat gala filmului. Poate fi un motiv întemeiat pentru care cel mai mare festival de film din România, înființat în 2002, a înregistrat, anul acesta, un număr record de bilete vândute în 2015, 73 000, depășind cifra de 65 000 înregistrată anul trecut. De-a lungul timpului, pe scena TIFF au urcat Vanessa Redgrave, Catherine Deneuve, Claudia Cardinale, Franco Nero, Jaqueline Bisset și alții.

Comentati?

Your email address will not be published.