Mercedes-AMG GLE 63 Coupe – Nu uita să respiri!

Mercedes-AMG GLE 63 Coupe
,
2.13K 0

Capabil să dezvolte o putere uluitoare de 585 CP, monstrul SUV Mercedes-AMG 63 cu linii de coupe este protagonistul celei mai noi reclame postate de Mercedes-Benz TV. Un spot care, pur și simplu, îți taie respirația. Înainte de orice, haideți să urmărim acest video împreună!

E în regulă, poți respire acum. Da, ne-am gânit că s-ar putea să hiperventilezi urmărind această reclamă. Dar exact pe această senzație se baza Mercedes-AMG GLE 63 Coupe.

Este pentru prima oară când vedem SUV-ul AMG GLE 63 Coupe (ați observat că în engleză toate acestea rimează?) în mișcare și se pare că se mișcă foarte bine și are și un look cu care să impresioneze.

“GLE 63 Coupe este evoluția logică a ambițioasei noastre strategii de a ne extinde. Noul GLE 63 Coupe va reprezenta o sursă de inspirație pentru fanii SUV, dar care sunt atrași în același timp de dinamică, va reprezenta o nouă interpretare a modului de a conduce”, spune Tobias Moers, președintele Consiliului de Administrație de la Mercedes-AMG GmbH.

Citiți aici tot ce trebuie să știți despre Mercedes-AMG GLE 63 Coupe!

Redefinind stilul de a conduce în ceea ce privește performanța, design-ul și confortul, Mercedes-AMG GLE 63 Coupe aleargă de-a lungul serpentinelor montane, cu un zid de stâncă de-o parte și prăpastie de partea cealaltă, ca să demonstreze că sistemul Active Curve își face treaba!

AMG 63 GLE

Apăsînd pedala de accelerație până la podea în Mercedes-AMG GLE 63 Coupe este ca și cum ai face orice să scoți un monstru din sărite. Să înfurie imediat și ajunge la o putere de 585 CP. Bestia, prezentată la Salonul Auto de la Detroit acum zece zile, are și o inimă atotputernică: un motor AMG V8 biturbo de 5.5 litri, care împinge coupe-ul în patru uși să-și depășească limitele. Iar în reclamă, arată de parcă doar cerul îi este limită. Deci… vă rugăm să vă puneți centurile acum!

Comentati?

Your email address will not be published.