Poze spion: Cadillac CT6, viitorul rival al Mercedes-Benz S-Class

,
1.79K 0

Când vine vorba de limuzine de lux masive, Statele Unite au cam rămas în urma rivalilor europeni, dar se pare că lucrurile se vor schimba cât de curând.

Ceea ce vezi în aceste imagini este limuzina celor de la Cadillac, despre care multe voci spun că va purta numele „CT6”, păstrând tradiția noului sistem de numire a modelelor (unde mașinile normale poartă numele CT, în timp ce SUV-urile, XT.)

Mașina este blindată în camuflaj la propriu, fiind practic imposibil să poți distinge altceva în afara dimensiunilor și o vagă idee despre forma sa generală. Se pare că modelul Cadillac CT6 va avea partea frontală destul de abruptă, iar pe capotă ar putea ateriza un avion pilotat de un cadet.

Fanii se așteaptă (cel puțin speră) ca modelul să oreia din liniile de design ale superbului concept Elmiraj. Cadrul recent din reclama Cadillac de la Oscaruri, în care apare o mașină albă ce aduce cu CT6 le dă și el fanilor apă la moară în senzul ăsta.

Informațiile disponibile la acest moment fac referire mai mult la detaliile tehnice decât la aspectul experior al mașinii. Vehiculul va fi susținut de noua platformă a brandului, Omega II și va folosi unitatea V6 de 3,6 litri, împurmutată de la modelul standard CTS, în timp ce un motor V8 ar trebui să fie și el disponibil.

Cadillac CT6 ar putea dispune de tracțiune spate în fază inițială, cu opțiunea pentru tracțiunea integrală, iar transmisia ar putea fi automată în 8 trepte la toată gama de motorizări.

Spy-Shots of Cars

Dar întorcându-ne la design, adevăratul dezavantaj este partea din spate a mașinii care pare a fi mult prea banală. Am putea fi păcăliți de camuflaj (în definitiv, d-aia se și află acolo), dar șansele sunt destul de mici. Pe de altă parte, Cadillac face aluzii la faptul că vor produce un alt model – adevărata navă amirală – iar noi sperăm ca măcar acolo să vedem mai mult din Elmiraj.

 

Comentati?

Your email address will not be published.