Mercedes E-Class Coupe 2018 spionat practic fără camuflaj

,
1.42K 0

Noile Mercedes E-Class Coupe și Cabriolet 2018 defilezează din nou prin fața nerăbdătorilor fotografi spion. CELE MAI RECENTE FOTOGRAFII ȘI INFORMAȚII.

Versiunea coupé a modelului Mercedes E-Class se află încă în teste intense, dar camuflajul a fost redus la minim. Versunea Cabriolet încă mai poartă părți false de caroserie, menite să-i mascheze liniile suave. Se pare că vor fi puține surprize în momentul lansării, pentru că vor fi multe elemente familiare de design, preluate, cum era de așteptat, de la C-Class Coupe și S-Class Coupe.

Sub capotă, regăsim, alături de motorul turbo cu patru cilindri, noua unitate cu șase cilindri în linie, care a înlocuit vechiul V6. Va fi și prima dată când modelele Coupé și Cabriolet vor primi un tratament Mercedes-AMG complet. În acest caz, ca și la limuzina Mercedes-AMG E 63 dezvăluită recent, un V8 de 4.0 litri cu 612 bhp ar trebui să se regăsească în compartimentul motorului.

Noile Mercedes E-Class Coupe și Cabrio vor avea o cu totul altă direcție, urcând în segmentul superior – apropiindu-se astfel de BMW Seria 6. Noul Coupe nu mai are la bază Clasa C, ci o versiune cu ampatament extins a platformei MRA, folosită și de E-Class. Ne așteptăm ca lansarea oficială să aibă loc la Geneva, în luna martie a anului viitor.

Mercedes E-Class Coupe 2018

Foto: AutoWeek.nl.

Comentati?

Your email address will not be published.