Bestia a evadat! Mercedes-AMG GT R, în premieră, pe drumurile publice

,
1.1K 0

Aceasta este prima dată când bestia evadată din Iadul Verde a fost văzută pe drumurile publice. Mercedes-AMG GT R a făcut mare vâlvă în Belgia la prima sa apariție.

Bolidul cu 585 CP ș 700 Nm a fost expus într-un magazin pop-up din Knobbe Heist, Belgia, pentru o singură zi, apoi încărcat într-o remorcă și transportat către următorul eveniment promoțional.

Mercedes-AMG GT R spotted

Oamenii s-au adunat să urmărească bestia domesticită, cea mai rea și cea mai verde, cu jante de 20 de inchi cu 10 spițe, în timp ce aceasta era încărcată în camion cu precizie extremă, de parcă ar fi fost construită din cel mai fragil cristal. Șoferul a deplasat-o cu viteza melcului, centimetru cu centimetru, atent să nu zgârie vopseaua Green Hell Magno sau să nu avarieze elementele aerodinamice din partea din față.

Cei prezenți au fost curioși să vadă ce poate monstrul AMG care, după cum spun șefii de la Affalterbach, arată și se conduce de parcă ar veni din iad. GT R-ul de la Mercedes are nevoie de numai 3,6 secunde pentru a ajunge la 100 km/h și atinge o viteză maximă de 318 m/h. Din păcate, spectatorii nu au avut parte de o demonstrație de forță.

Mercedes-AMG GT R spotted 3

Urletul furios al fiarei propulsate de motorul V8 i-a lăsat pe trecători u gura căscată și a provocat agitație mare în centrul micului oraș din Flandra de Vest. Mașina adusă în Belgia este chiar cea expusă pe 24 iunie la Festivalul Vitezei de la Goodwood, în ziua prezentării oficiale. Doar trei Mercedes-uri AMG GT R au fost construite până acum. Șefii de la Affalterbach au pus la cale producția a numai 2.000 de astfel de mașini.

Comentati?

Your email address will not be published.