Surpriză: Mercedes-AMG GT Coupe facelift vine la Detroit

,
989 0

Într-un anunț surprinzător, Mercedes a dezvăluit că va aduce o versiune revizuită a supercar-ului Mercedes-AMG GT Coupe la Salonul Auto de la Detroit. Standul de la NAIAS 2017 va găzdui și modelul GLA facelift, dar și noul E-Class Coupe.

Conform comunicatului de presă de la Mercedes, AMG GT și AMG GT S beneficiază de un facelift și de actualizări tehnice. Niciun detaliu și nicio fotografie nu au fost încă publicate înaintea conferinței de presă a celor de la Mercedes, programată pentru luni, 9 ianuarie. Ne putem aștepta la o grilă Panamericana, în stilul celei prezente la versiunea de top AMG GT R, alături de un plus de putere, menite să reducă distanța dintre modelele AMG GT, GT S și GT C.

Cea de-a doua premieră Mercedes-AMG la NAIAS este AMG GT C Coupe Edition 50 cu 557 CP. Marcând aniversarea de 50 de ani a companiei cu tema “50 de ani de performanță”, aceasta este versiunea cu acoperiș fix a modelului Mercedes-AMG GT C Roadster, poziționat între GT S și GT R.

Din punct de vedere tehnic, GT C va fi identic cu modelul Roadster C, lansat la Paris în toamna trecută. La 410 kW (557 CP), puterea maximă a deja familiarului motor twin-turbo V8 de 4.0 litri, este cu 35 kW (47 CP) peste cea a lui AMG GT S și cu 20 kW (28 CP) sub Mercedes-AMG GT R. Cuplul maxim de 680 de newtonmetri este disponibil de la 1900 la 5750 rpm.

Revenim luni cu informații complete despre Mercedes-AMG GT Coupe facelift.

Comentati?

Your email address will not be published.