Nico Rosberg conduce un Ferrari după ce a demisionat de la Mercedes

,
1.14K 0

Loialitatea s-a dus pe apa Sâmbetei! Nico Rosberg abia a luat titlul mondial în Formula 1, la volanul unui monopost Mercedes-AMG PETRONAS, ca și trecut la mașinile construite de rivali. Paparrazzii l-au surprins pe german plimbându-se cu un Ferrari LaFerrari prin Monaco.

Nico Rosberg conduce un Ferrari? Cu siguranță, este o imagine șocantă! Neamțul conducea, până nu demut, un smart electric, pe străzile aglomerate din Monaco, și folosea un Mercedes-Benz SL pentru călătoriile pe coasta Medieranei. Dar după ce s-a retras din Formula 1, Rosberg a vrut ceva mai spectaculos și mai interesant. Așa se face că a trecut de la steaua în trei colțuri la căluțul cabrat de la Ferrari.

Nico Rosberg Ferrari LaFerrari (1)

Campionul german a fost surprins în timp ce verifica presiunea roților hypercar-ului, într- o benzinărie din Monte Carlo, Monaco, nu departe de locul în care fostul coleg Lewis Hamilton și-a făcut praf bolidul Pagani Zonda 760LH anul trecut. Și stați că devine și mai bizar! Pentru a-și dovedi loialitatea față de echipa cu care a câștigat titlul mondial, Nico Rosberg purta un tricou cu logo-ul Mercedes.

Hypercar-urile Ferrari par să fie de-a dreptul irezistibile pentru piloții din Formula 1. Cum este și firesc, cei care conduc monoposturi Ferrari pe circuit, Sebastian Vettel și Kimi Raikkonen, au și câte o mașină de stradă. Dar și ambii piloți Mercedes (fostul și actualul) au câte un Ferrari. Probabil că sunt atrași ca de un magnet de cei 950 de cai putere, de viteza maximă de 218 km/h și de faptul că mașina are nevoie de numai 2,5 secunde pentru a ajunge la 100 km/h. Ați amețit?

Comentati?

Your email address will not be published.