Mercedes-Benz este suporterul numărul 1 pentru naționala Germaniei la Euro 2016

,
1.16K 0

Este atâta emoție în aer încât suporterii uită să mai respire. Euro 2016 a început, iar România aleargă după un loc în optimi. După înfrângerea cu Franța, Tătărușanu și ai lui mai au de dus bătălii cu Elveția și Albania. Dar naționala Germaniei o duce mai bine. Echipa lui Sebastian Loew a bătut Ucraina în grupa C și pare lansată în lupta pentru titlu. Mercedes-Benz îi sprijină fiecare pas.

Nocturna s-a aprins, jucătorii au ieșit pe teren, suporterii cântă, iar vedetele naționalei Germaniei par fascinate. Apoi vine bucuria. “Vive la Mannschaft” este sloganul nemților la Euro 2016.

Acesta este deja al doilea spot publicitar produs în colaborare cu Mercedes-Benz pentru naționala care se luptă cu Polonia, Irlanda de Nord și Ucraina (2-0) pentru un loc în optimi.

A-Class, B-Class, GLA și V-Class sunt modelele exclusive SCORE!, acestea beneficiind de echipare de top și de dotări cum ar fi Active Parking Assist, țevi de evacuare cromate, jante din aliaj ușor și un volan multifunctional îmbrăcat în piele.

Spotul publicitar anterior s-a bucurat de prezeța starurilor Germaniei, toate într-o singură mașină: în februarie, Jerome Boateng, Sami Khedira, Toni Kroos, Ikay Gündoğan, Mesut Özil, Bastian Schweinsteiger și Manuel Neuer aveau de gând să ajungă în Franța la bordul unuia dintre vehiculele ediție specială.

“Sunt dinamice, au personalitate, oferă încredere: băieții noștri și modelele speciale SCORE! de la Mercedes-Benz fac echipă bună împreună!”, spune team manager-ul Oliver Bierhoff.

“Jucătorii echipei noastre naționale au mereu evoluții exemplare, un spirit de echipă pe măsură și arată mereu respect reciproc”, explică Dr. Jens Thiemer, vicepreședintele departamentului de Marketing de la Mercedes-Benz alianța cu naționala antrenată de Loew. “Sunt, așadar, reprezentanții perfecți pentru modelele noastre Mercedes-Benz SCORE!, atât pe teren, cât și pe șosele.”

Modelele sunt disponibile în ediție limitată, dar și pentru o perioadă de timp limitată. 10 iulie este ultima zi în care pot fi comandate.

 

Comentati?

Your email address will not be published.