Mercedes-Benz Mobile Kids – Desene pe Mercedes

,
2.05K 0

Vă aduceți aminte cum ați început să desenați pe pereți și v-ați scos din minți părinții, care încercau să mascheze un zâmbet când aveați cam 4 sau 5 ani? Dar dacă aveați la dispoziție un Mercedes-Benz pe care să desenați?

Puștii din Coreea de Sud care participă în programul de educație privind siguranța rutieră, desfășurat la Seul, au putut desena pe un Mercedes-Benz. Așa că și-au făcut de cap.

Mașina desenată este expusă la expoziția de pictură, alături de alte lucrări create de copii. Evenimentul face parte din programul Mercedes-Benz Mobile Kids 2015, o convenție internațională privind siguranța rutieră, dedicat elevilor de școală generală. Expoziția rămâne deschisă la Seul, în showroom-ul Mercedes-Benz Songpa, până pe 23 martie.

Coordonatorii acestui program au ca scop educarea părinților și a copiilor în privința pericolelor din trafic, atât când puștii se află pe bancheta din spate, cât și atunci când sunt simpli pietoni. Mercedes-Benz vrea să-i învețe pe aceștia cum să elimine orice situație care i-ar putea pune în pericol pe micii participanți la trafic.

Mercedes-Benz Mobile Kids

Principala atracție a expoziției de pictură este, evident, Mercedes-Benz E350 Avantgarde, acoperit cu desenele copiilor. Vehiculul special va fi folosit doar în scop educațional și, după, ce va petrece două săptămâni în showroom-ul Mercedes-Benz, va fi donat Academiei Mobile Kids și nu va fi disponibil pentru vânzare. Ei bine, poate doar dacă un părinte va vrea să plătească o sumă considerabilă pentru a achiziționa un Mercedes cu design unic, produs de odrasla super talentată.

Programul de educare pentru siguranța în trafic denumit Mobile Kids și dezvoltat alături de Mercedes-Benz a ajuns deja la 160 de milioane de copii din 13 țări din întreaga lume, inclusiv în România. Pentru lecții video de responsabilitate în trafic, vă invităm pe site-ul Mercedes-Benz România.

Comentati?

Your email address will not be published.