Petrecere de ziua smart-ului în China

Cinci ani de smart în China
,
1.48K 0

Într-o țară în care blocajele rutiere și numărul redus al locurilor de parcare sunt problem la ordinea zilei pentru șoferi, smart-ul pare a fi asul din mâneca celor de la Mercedes-Benz. A fost petrecere de ziua smart-ului în China, la Shanghai, acolo unde s-au aniversat 5 ani de la sosirea micuțului cu motor.

China este cea de-a doua piață pentru smart, imediat după Germania, așa că cei de acolo s-au dat mari cu asta. “Concertul live pentru aniversarea a 5 ani de smart în China”, care a avut loc pe stadionul Shanghai, a făcut 50 000 de oameni să sară, să danseze și să cânte cu cei mai cunoscuți artiști ai Asiei, în ceea ce pare a fi cel mai mare eveniment dedicat fanilor smart din întreaga lume.

smart party in China

Toți spectatorii ar putea fi posesori de smart, din moment ce 60 000 de bucăți s-au vândut în China de când primul smart fortwo a apărut în showroom-urile din douăspreze orașe, în 2009. Din acel moment, în fiecare an, pigmenul smart a fost votat “Mașina anului” în clasa sa. Nu că ar fi o concurență prea mare în acel segment.

smart-ul stabilește recorduri nu numai când vine vorba de dimensiunile sale minuscule și de a abilitatea de a păcăli traficul, dar și când vine vorba de vânzări. În primăvara anului 2014, 388 de smart-uri au fost vândute în doar trei minute!

În China, ca și în întreaga lume, mașina cu dimensiuni de buzunar nu este doar o mașină, ci un mod de viață, un standard care redimensionează traficul și atrage clienți de toate vârstele, profesiile și clase sociale.

Aflați tot ce trebuie să știți despre smart-ul nou-nouț!

În ziua în care a împlinit 5 ani, smart a fost cel care a dat cadouri, surprinzîndu-și fanii cu două modele speciale: exclusive special edition, vopsit în roșu China, ediție din care se vor produce cinci modele, și smart-ul denumit “Anul Nou Chinezesc”, ediție din care 666 modele vor fi puse în vânzare în 2015.

Comentati?

Your email address will not be published.