MERCEDES W08 PENTRU SEZONUL 2017: Noua Săgeată Argintie sosește pe 23 februarie

,
897 0

Noul monopost Mercedes W08 pentru sezonul 2017 de Formula 1 va fi dezvăluit la Silverstone pe 23 februarie, la patru zile de la debutul oficial al sesiunilor de teste de la Barcelona. Ferrari debutează o zi mai târziu.

Cei de la Mercedes sunt hotărâți să câștige prima cursă a anului. Pe pagina oficială, echipa a început să ofere fanilor bilete VIP pentru ziua cea mare. La Silverstone, norocoșii câștigători vor vedea solemna dezvăluire, dar și primele tururi de circuit parcurse de monopostul Mercedes W08.

Cine va sta în ziua decisivă la volanul mașinii, nu este clar deocamdată. Cel care candidează pentru înlocuirea demisionarului Nico Rosberg este încă necunoscut. Conform informațiilor publicate de auto motor and sport, nu s-a semnat încă niciun contract. Cel mai probabil candidat este însă, Valtteri Bottas. Finlandezul vine după pensionarea lui Felipe Massa și mai are un an de contract cu Williams.

Testele oficiale de pe circuitul catalan încep pe 27 februarie. Cele 11 echipe de anul acesta au două etape a câte patru zile pe Circuit de Barcelona Catalunya pentru a pregăti noua generație de mașini pentru debutul sezonului, care va avea loc pe 26 martie la Melbourne.

Comentati?

Your email address will not be published.