Iarna nu s-a terminat – Mercedes G-Class se joacă în zăpadă!

,
2.3K 0

Iarna nu s-a terminat până Mercedes-Benz G-Class nu o spune. Așa că suntem încă în plină iarnă, pentru că SUV-ul pătrățos are chef să se joace în zăpadă.

Cele două vehicule care au pornit la drum, un AMG și unul în versiune standard, arată ca niște căței fericiți care văd zăpadă pentru prima oară în viața lor. De fapt, nu tocmai niște căței, mai degrabă niște uriași din rasa Saint Bernard. Nu există zăpadă prea înaltă pentru aceste SUV-uri obișnuite cu greul. Caroseria robustă, jantele masive și tracțiunea integrală le garantează că vor ajunge acolo unde alte SUV-uri nici nu îndrăznesc să viseze, așa că nu le putem acuza că vor profita și vor merge pe urmele altora.

Mașinile aruncă zăpadă în stânga și-n dreapta pentru a-și face drum printre nămeți, iar drifturile lor arată ca un dans pe melodia “Earth” a artistului ucrainean Tatreal. Șoferii care fac cu rândul în arena de joacă pot doar să ghicească ce se ascunde sub zăpadă. Dar indiferent ce este acolo, călătoria continuă.

Motorul V8 biturbo al Mercedes-ului AMG G 63 dezvoltă acum 571 CP în loc de puterea modelului anterior de 544 CP. Așa că are suficientă forță pentru distracția invernală, așa cum arată și filmarea.

https://www.youtube.com/watch?v=rmkywL72I1Q

Comentati?

Your email address will not be published.