Actorul Charlie Sheen își vinde Maybach-ul pe eBay

,
1.53K 0

“Mi-ai fost prieten de încredere. Acum vreau un Maybach nou”, i-a spus probabil actorul Charlie Sheen limuzinei sale blindate pe care a scos-o la vânzare pe eBay. Prețul a ajuns la 241.250 de dolari, dar este încă departe de cât a plătit actorul care era, nu demult, super popular la Hollywood: aproximativ 400.000 de dolari.

Dacă nu vrea să participle la licitație, clientul doritor poate da click pe butonul “Cumpără acum” și plătește 325.000 de dolari ca să ia mașina acasă imediat.

La șapte ani de la achiziție, Charlie Sheen încă mai speră să obțină o sumă cât mai apropiată de jumătate de milion de euro pentru mașina al cărei kilometraj arată doar 27.000 de mile (43.000 km). Limuzina a fost supusă unui process de modernizare de către compania Armormax în 2012 pentru a primi Nivelul 5 de protecție balistică. Asta înseamnă că poate face față atacurilor lansate de puști de calibru mare, dar și diverselor tipuri de gloațe, totul grație geamurilor și caroseriei ranforsate cu materiale compozite care oferă protecție balistică.

Charlie Sheen Maybach 62

Un motor V12, tapițerie din piele și un bonus: “Câștigătorul licitației va avea ocazia să-l întâlnească pe proprietar.”

Producția modelului Maybach 62S a încetat în 2011, atunci când Mercedes-Benz a decis să pună capăt dinastiei Maybach. Brand-ul exclusivist a fost însă, relansat în 2014 ca un sub-brand și, la ora actuală, are la bază limuzina S-Class.

După scandaluri sexuale și un război care l-a scos pe ușa din dos a serialului “Doi bărbați și jumătate”, actorul în vârstă de 50 de ani care suferă de HIV, are nevoie de mai mult decât o limuzină blindată ca să fie în siguranță.

Comentati?

Your email address will not be published.