AMG Driving Academy – Au dat foc la circuit!

,
1.71K 0

100 de grame de adrenalină. 150 de grame de nebunie. Și viteză… puneți vitză cât cuprinde. Aceasta este rețeta perfectă pentru a prepara cel mai captivant eveniment care poate avea loc pe un circuit de curse, fără a fi o cursă în sine: AMG Driving Academy.

Nu am mai văzut niciodată atât de multe modele Mercedes-AMG GT roșii la un loc. Dar s-a întâmplat pe celebrul circuit de 5 148 de kilometri de la Nurburgring Nordschleife, o pistă pe care septuplul campion mondial Michael Schumacher deține recordul încă din 2004.

GTSpirit AMG Driving Academy

Evenimentul AMG Driving Academy a reunit cele mai frumoase, rapide și dorite mașini construite vreodată, toate pregătite să-și depășească limitele proprii, dar și pe cele ale șoferilor amatori și profesioniști aflați la volan.

Evenimentul a început în forță cu Mercedes-urile AMG GT și GT S, toate dotate cu pachetul aerodinamic Edition 1. Mii de cai putere au ieșit nechezînd pe circuit, în căutare de experiențe unice.

GTSpirit AMG Driving Academy7

Un exemplar pur-sânge care a atras atenția privitorilor, fie ei piloți profesioniști sau șoferi amatori, a fost modelul Mercedes-Benz SL65 AMG Black Series, un vehicul negru strălucitor care a întors capete pe circuit grație design-ului său îndrăzneț.

Noile modele Mercedes-AMG C63 models, Mercedes-Benz E63 AMG, A45 AMG, SLS AMG, SLS Roadster și SL63 AMG au defilat și ele pe pistă, etalînd derapaje controlate și umplînd aerul cu simfonia motoarelor. Pe care dintre acești bolizi ați vrea să puneți mâna?

Sursă foto: GTSpirit.

Comentati?

Your email address will not be published.