Mercedes AMG GT face valuri la Berlin

Mercedes-AMG GT
,
1.36K 0

O rază de soare în Berlinul ploios de februarie. Asta a fost Mercedes AMG GT în capitala Germaniei. Cea mai nouă sportivă de la Mercedes-AMG a fost vedeta unei sedințe foto speciale.

Probabil că a vorbi despre un zid din Berlin readuce un sentimet de tristețe, chiar dacă au trecut 25 de ani de când Zidul Berlinului a fost dărâmat. Dar în prezent, ruinele nu mai înseamnă restricții, ci, din noiembrie 1989, au devenit un simbol al libertății. La asta s-au gândit și jurnaliștii de la Motorward atunci când au fotografiat un Mercedes-AMG GT lângă un zid plin de graffiti.

Mercedes-AMG-GT-Splash-BIG 9

Mașina galbenă “înstelată” lansată în luna septembrie a anului trecut la Salonul Auto de la Paris, s-a potrivit perfect cu decorul colorat. Este evident că versatilul GT născut pe circuit ca să ia în viteză curbele de la Nurburgring sau Laguna Seca, poate să vâjâie și pe străzile orașului și să străbată ca o vijelie aleile înguste, în timp ce pietonii se întreabă: ce a fost asta? Scuze, nu vă putem ajuta! Exact ca voi, și noi am văzut doar valurile făcute de AMG GT.

Dar sportiva asta nu are nevoie de prea multe cuvinte. Se descurcă și fără. Așa că bucurați-vă de galeria foto cu mașina care face valuri la Berlin:

Comentati?

Your email address will not be published.