Un șofer supraviețuiește după ce un copac se prăbușește peste Mercedes-ul său

Beverly Hills, Los Angeles, California
,
1.87K 0

Zdrobit, lovit, făcut praf, pocnit, împrăștiat, distrus, frânt. Mai puteți găsi câteva cuvinte pentru a descrie fotografia de mai sus. Noi am mai putea găsi câteva zeci. Un copac a căzut pe un Mercedes-Benz aflat în mișcare în Los Angeles, California.

Însă nu se poate exprima în cuvinte ce a simțit omul când un copac de peste 15 metri înălțime s-a prăbușit pe Mercedes-ul său decapotabil, în timp ce rula pe un bulevard din Beverly Hills. Mașina a fost zdrobită și șoferul a rămas blocat în vehiculul țintuit de copac.

Echipajele de descarcerare au sosit rapid la locul accidentului și au tăiat copacul prăbușit peste Mercedes, apoi au extras șoferul dintre fiarele contorsionate. Bărbatul era conștient în momentul în care a fost scos din mașină și a fost transportat de urgență la spital. Ulterior, medicii au dezvăluit că victima acestui incident nu a suferit răni care să-i pună viața în pericol. Dar mașina pe care o achiziționase de numai opt luni este daună totală.

Drumul a fost închis pentru câteva ore, până când autoritățile au reușit să degajeze zona.

Martorii spun că este un miracol că șoferul aflat în mașină a supraviețuit. Noi am spune că este… un Mercedes-Benz.

Vedeți cum arăta Mercedes-ul Ryan Phillippe după ce un copac s-a prăbușit peste mașina actorului!

Autoritățile investighează acest accident, dar principalul vinovat pare să fie vântul puternic care a lovit orașul Californian Los Angeles săptămâna trecută. Mii de locuitori au suferit din cauza avariilor la rețeaua de electricitate, în timp ce pietoni și, după cum vedeți, și șoferi, au circulat în condiții periculoase.

Comentati?

Your email address will not be published.