Un Mercedes-Benz CLK trăsnit. La propriu!

,
1.46K 0

Un Mercedes-Benz CLK din 2002 a fost lovit de fulger în timpul unei furtuni, care a avut loc în Arlington, statul american Virginia. Fenomenele naturii au transformat bolidul într-o rablă bună de dat la fier vechi.

Proprietarul a știut mereu că mașina sa era o atracție în cartier. Dar acum, interesul vecinilor este și mai mare. Stau la coadă să fotografieze ce a rămas din mașină. Și se pare că mare lucru n-a rămas.

Deși era fabricate în 2002, CLK-ul avea doar 120 000 de kilometric la bord, iar proprietarul îl trata ca pe un bibelou.

“Era într-o stare foarte bună, nu mersese prea mult, funcționa foarte bine”, a spus Dan Goure, gândidu-se că de acum, mașina de care era mândru e bună acum de dat la fiare vechi, pentru că într-o noapte, Mama Natură a avut o surpriză pentru el.

Liniile elegante ale mașinii și interiorul luxos au fost transformate în scrum.

Mercedes-Benz CLK fulgerat

N-a rămas mare lucru de văzut…

“Nici nu mi-am putut imagina că acel trăsnet a fost suficient de puternic încât să ardă o mașină întreagă. Am auzit explozia, am auzit bubuitura”, își amintește Dan Goure noaptea furtunii de groază.

Goure spune că el și soția au privit pe fereastră cum s-a aprins scânteia pe pământ. Pompierii susțin că trăsnetul a doborât un cablu electric suspendat, care s-a aprins imediat. Cablul, transformat într-unul de foc, pe măsură ce se apropia de mașină, dădea găuri în asfalt, transformîndu-l parcă, într-un câmp de luptă.

Goure a declarat că a durat aproximativ 15-20 de minute ca scânteia să ajungă la mașină. A fost ca un chibrit care arde încet.”

Mercedes-Benz CLK fulgerat

A fost odată o roată…

Și putea fi mult mai rău. Există conducte de gaze în zonă, așa că dacă focul ar fi ajuns la vreuna dintre el, întregul cartier ar fi putut sări în aer, iar o mașină arsă ar fi fost ultima grijă a locuitorilor.

“Ar fi putut avea loc un veritabil dezastru. Cel puțin două, trei case ar fi sărit în aer”, au avertizat pompierii.

Mercedes-ul a fost declarant daună totală. Nu au existat răniți.

 

Comentati?

Your email address will not be published.