smart Urban Golf: modul “smart” de a juca
, / 1025 0
Golf cu smart-urile la Milano

smart Urban Golf: modul “smart” de a juca

SHARE
Home Lifestyle smart Urban Golf: modul “smart” de a juca

Creatorii îl numesc “capitala modei”. Iubitorii fotbalului îl numesc “capitala fotbalului”. Italienii de rând spun doar că este un oraș foarte aglomerat. Dar astăzi, îl numim… „capitala smart”. Noul smart fortwo și smart forfour, care vor fi lansate pe 22 noiembrie, au jucat golf urban la Milano.

Ambasadorii mărcii smart, campionii olimpici la volei pe plajă Julius Brink și Jonas Reckerman au jucat “smart urban golf” cu doi profesioniști, Marcel Siem și Moritz Lampert. Înainte să spui că nu a fost corect, te rog, așteaptă o secundă! Brink și Lamper au fost de o parte, iar Reckerman și Siem de cealaltă. Deci haideți să facem socoteala: am avut patru oameni, două mașini, un smart fortwo și un smart forfour, și bineînțeles, un joc.

“Golful urban este un mix de două sporturi – are aspctul relaxat al voleiului pe plajă, dar, de fapt este golf”, a spus Jonas Reckerman, chiar înainte de a trimite mingea în mini-portbagajul smart-ului.

Profesioniștii golfului și amatorii au mers cap la cap, așa cum spune numele jocului, într-un mediu urban. Un parc, o fabrică dezafectată și chiar Plaza del Duomo din centrul Milanului au fost reprezentat terenul improvizat cu găuri improvizate. Cum am mai spus, jucătorii au luat la țintă portbagajul smart-ului fortwo, hayon-ul smart-ului forfour și chiar mijlocul unui lac.

 

smart urban golf

Moritz Lampert a fost încântat. “Până acum, am mai jucat golf urban o singură dată, într-o parcare. Este super distractiv, pentru că este vorba despre sportul nostru – dar într-un decor diferit.”

Trimițînd mașinile și sportivii în jungla urbană, smart a vrut să demonstreze – încă o dată, dacă mai era nevoie – că vehiculele smart se potrivesc la fix în orașele aglomerate. Sunt suficient de mici ca să se poată strecura prin blocaje rutiere și prin străduțele înguste milaneze, dar suficient încât să încapă în el crosele de golf. “smart este și va rămâne mașina perfectă pentru oraș”, a fost părerea lui Marcel Siem, în timp ce colegul său a fost impresionat de sistemul inovativ de navigație. “Doar introduce adresa și conduci spre destinație, fără să fii nevoit să cauți un loc de parcare cu cinci minute înainte să ajungi acolo”, a spus campionul olimpic.

Fii alături de proJoin the golf professionafesioniștii golfului și de campionii la volei pe plajă în călătoria lor urbană și în jocul lor de smart golf urban, în următorul video!

Comentati?

Your email address will not be published.