Noul E-Class Coupe va primi o versiune Mercedes-AMG E 50 4Matic

,
1.16K 0

Noul Mercedes E-Class Coupe este programat să primească versiunea super tare Mercedes-AMG E 50 4Matic. Dezvăluirea oficială a noului Coupe va avea loc în ianuarie, la salonul auto de la Detroit.

Deși încă nelansat, noul Mercedes-Benz E-Class Coupe a fost testat, parțial camuflat, pe zăpadă, așa cum v-am prezentat anterior. Apar acum noi informați privitoare la apariția noii versiuni Mercedes-AMG.

Modelul AMG E-Class Coupe va fi, se pare, propulsat de noul motor turbo de 3.0 litri cu șase cilindri în linie al companiei, care va dezvolta (cel puțin) 410-450 CP. Denumirea de Mercedes-AMG E 50 4Matic Coupe are menirea să îl poziționeze deasupra versiunii Mercedes-AMG E 43. La limuzină, E 43 oferă 401 CP, grație motorului mai vechi V6 de 3.0 litri, dar încă nu se știe dacă pentru E-Class Coupe, Mercedes va folosi în schimb, o versiune mai slabă a noii unități cu șase cilindri în linie.

E 50 Coupe 4Matic va deveni primul model Mercedes-AMG care va fi disponibil cu noua gamă de motoare cu șase cilindri în linie care, în cele din urmă, vor ajunge și sub capota altor modele Mercedes. Standard, acest propulsor dezvoltă 401 CP, dar va veni într-o versiune superioară pentru E 50 4Matic Coupe. Tracțiunea integrală va fi, evident, oferită standard.

Noul Mercedes E-Class Coupe are la bază aceeași platformă MRA ca și fratele său în patru uși. Pentru modelul de bază, ne așteptăm la același motor turbo de 2.0 litri pe benzină, cu 184 CP de la Clasa E standard, în timp ce unitatea V6 de 3.0 litri cu 333 CP se va regăsi (provizoriu) sub capota versiunii de top, E 400.

Comentati?

Your email address will not be published.