Noi modele Mercedes în 2017
, / 1267 0
Noi modele Mercedes în 2017

Noi modele Mercedes în 2017

SHARE
Home AMG Noi modele Mercedes în 2017

Ca în fiecare lună decembrie, vă prezentăm lista noutăților Mercedes, care vor fi lansate în 2017. După explozia înregistrată în segmentul modelelor SUV în 2015 și după un an de vis cu modele cabriolet și mașini sport fascinante în 2016, anul 2017 va fi unul mai aproape de normalitate.

Mercedes se va concentra pe dezvoltarea gamei E-Class. Având la bază modelul break al Clasei E, E-Class All Terrain este primul vehicul de acest gen din gama Mercedes. Acesta va concura cu rivali ca Audi A6 Allroad și Volvo V90 Cross Country, dar va avea o gardă la sol mai mică. Succesorul lui E-Class Coupe este un veritabil E-Class coupe. Fosta generație purta denumirea de E-Class Coupe, dar avea la bază platforma Clasei C. Versiunea coupe își va face apariția în martie, în timp ce modelul cabriolet va urma în septembrie.

2018-mercedes-e-class-coupe (7)

În gama compactă, singura noutate este versiunea facelift a modelului GLA, care va avea și o versiune AMG.

O noutate importantă este noua generație smart fortwo/forfour ED. În mod special fortwo ED este mașina perfectă pentru zonele metropolitane. Mercedes nu declară anul 2017 ca fiind unul al modelelor fascinante, dar urmează să vedem modele fascinante care vor avea la bază AMG GT: vârful de gamă AMG GT R, versiunea roadster și modelul cu care AMG sărbătorește 50 de ani de la înființare.

mercedes-amg-gt-r (6)

De asemenea, mașina de lux cu cele mai bune cifre de vânzări din lume, S-Class, va primi, în 2017, o actualizare. Iar în decembrie, Mercedes va prezenta versiunea de serie a noului X-Class, primul pick-up din istoria Mercedes.

2017-mercedes-s-class-facelift

Iată calendarul noutăților Mercedes în 2017:

Februarie: Mercedes E-Class All Terrain

Martie: Mercedes-AMG GT R, Mercedes-AMG GT Roadster, Mercedes-AMG GT Coupé (Edition 50), Mercedes-AMG E 63, Mercedes E-Class Coupe

Aprilie: Mercedes GLA (X156 Facelift) plus Mercedes-AMG GLA 45, smart fortwo coupé ED (C 453 ed), smart forfour ED (W 453 ed) 

Mai: Mercedes-Maybach S 650 Cabrio

Iulie: Mercedes S-Class facelift (V222) plus versiunile AMG

August: Mercedes-AMG E 63 Estate (S 213 AMG) 

Septembrie: Mercedes E-Class Cabriolet (A 238)

Decembrie: Mercedes X-Class

Comentati?

Your email address will not be published.