A început o nouă eră – Primul video cu Mercedes-Benz X-Class

,
1.43K 0

S-a întâmplat incredibilul. Mercedes-Benz tocmai a transformat un utilaj de fermă într-un vehicul de lux, odată cu lansarea lui X-Class. Poate că este ultimul sosit la petrecerea pick-up-urilor de tradiție, dar este programat să anuleze diferența care îl desparte de rivali, începând cu luna octombrie, atunci când va ajunge în showroom-urile din lumea întreagă.

Propulsat de un motor turbo diesel de 2,3 litri, Mercedes-Benz X-Class își va arăta bunele maniere pe asfalt și abilități pe teren greu. La interior, X-ul de la Mercedes prezintă cadrane preluate de la limuzina de clasă medie C-Class, iar ecranul independent redă sistemul multimedia COMAND Online pe un ecran care este cel mai mare din segment (display-ul de 7 inchi este oferit standard). Sistemul Dynamic Select oferă posibilitatea de a alege între modurile de rulare Comfort, Eco, Sport, Manual și Off-road. Un Winter Package (Pachet de Iarnă cu scaune față și duze pentru lichidul de pabriz încălzite) și un Parking Package (Pachet de Parcare, asistență la parcare care include un sistem de camere de 360 de grade) vor fi disponibile atât timp cât cumpărătorul bifează căsuțele necesare.

“X-Class se va conduce ca un Mercedes”, au promis șefii brand-ului în seara în care au lansat vehiculul, în cadrul unui eveniment oficial care a avut loc la Cape Town, în Africa de Sud. Dar înainte să urcăm la volanul pick-up-ului Mercedes, va trebui să-i credem pe cuvânt, pentru că fratele Nissan Navara este un punct bun de plecare. Și până atunci, ne consolăm cu primul video cu X-Class. Bucurați-vă de imaginile cu durul stilat!

Mai puțin musculos față de conceptul prezentat, X-Class în versiune de serie se laudă cu o adâncime de vad de 600 mm, cu o capacitate utilă de 1.042 kg și cu o capacitate de tractare de 3,5 tone, nefiind cu nimic mai prejos ca rivalii din segment.

Comentati?

Your email address will not be published.