GLA45 AMG se bate cu Macan și SQ5 pe drumuri de munte

GLA45 AMG vs Macan vs SQ5
,
2.07K 0

Road and Track Magazine a organizat un roadtrip infernal în care protagoniștii sunt crossoverele dopate ale momentului: Mercedes-Benz GLA45 AMG, Audi SQ5 și Porsche Macan.

Toate au puncte forte, dar nu sunt perfecte. Cel puțin asta au descoperit cei de la Road and Track, după ce au dat o tură prelungită cu GLA45 AMG, SQ5 și Macan pe șosele de munte și drumuri prăfuite.

Chiar dacă Mercedes-Benz GLA45 AMG este venit din altă ligă în comparație cu Audi SQ5 și Porsche Macan, crossoverul Mercedes i-a impresionat pe cei de la R&T. Motiv pentru care au ajuns la următoarea concluzie: “poate că nu ne așteptam tocmai la tinerețe din partea unui Mercedes, dar distracția este motivul pentru care ți-ai dori să conduci un crossover puternic”.

Ceilalți parteneri de drum, SQ5 și Macan au fost și ei lăudați de-a lungul călătoriei. “Calmul și suplul Audi SQ5 face exact ce îi ceri, dar e mai puțin un hot-hatch și mai mult un crossover în genul Q5, dar cu o grămadă de cai putere.

Oricum, abia după ce au condus cel mai nou model produs de Porsche au reușit să tragă o concluzie clară, referitoare la toate cele trei mașini: “nebunește de puternice, atât de puternice încât o să le poți exploata foarte puțin din potențial”.

Dacă vreți să aflați mai mult despre această “furie în cinci uși”, așa cum o numesc cei de la R&T, vă încurajăm să citiți testul complet disponibil pe roadandtrack.com.

Comentati?

Your email address will not be published.