Un șofer nebun face piruete în giratoriu cu Mercedes-ul

,
1.45K 0

Se rotește și se rotește și nu se știe când se oprește. Se pare că nici șoferul nu știe asta. Un șofer de C-Class vechi, sărit de pe fix, i-a uluit pe ceilalți participanți la trafic când a început să facă piruete și derapaje controlate într-un giratoriu.

Să-l oprească cineva odată! Nu o fi amețit? Un șofer țăcănit de C-Class vechi a arătat de parcă ar putea să se rotească așa la nesfârșit, într-un giratoriu, undeva într-un oraș din Rusia. Din când în când, le dădea flash-uri amicilor care îl filmau din altă mașină.

Alți participanți la trafic au fost atât de șocați de desfășurarea evenimentelor, încât s-au oprit în loc, fără să aibă curajul să mai pătrundă în giratoriu. Cel puțin, șoferul teribilist a avut bunul simț să ia o pauză de câteva secunde, ca să-I lase să treacă. Asta în timp ce “producătorii de film” din mașina cealaltă se amuzau copios pe seama manierelor sale.

Pot fi două cause pentru această întâmplare. Fie șoferul a luat-o razna de tot, fie mașina sa a suferi niște defecțiuni tehnice și nu se mai putea opri din aceste rotații. Dar după ce am urmărit clipul, tindem să credem că defecțiunea este localizată în capul șoferului.

Comentati?

Your email address will not be published.