Mercedes-AMG GLC 63 Coupe: Super SUV-ul cu motor V8

,
1.72K 0

Mercedes va completa seria GLC cu încă o versiune AMG: Mercedes-AMG GLC 63, care vine cu un motor V8 și cu 510 bhp. GLC 63 a fost surprins acum în versiune Coupe. PRIMELE FOTOGRAFII.

La Salonul Auto de la New York din 2016, Mercedes-AMG GLC 43 și-a făcut debutul ca un model de top preliminar al seriei GLC. Succesorul Mercedes-ului GLK vine cu un propulsor V6 de 3.0 litri cu 367 CP. Dar adevărata navă amiral a gamei de SUV-uri GLC va fi un Mercedes-AMG GLC 63 cu motor V8 sub capotă.

Așa că cei de la Affalterbacher vor folosi arma lor motorizată obișnuită: un V8 biturbo de 4.0 litri. GLC 63, care va fi disponibil și în versiune GLC 63 AMG Coupé, își va face debutul la New York, în aprilie.

În versiune standard, AMG 63 va veni cu 476 hp și 650 Nm, în timp ce modelul crește miza la 510 CP și 700 Nm. Ambele versiuni vin cu noua cutie automată, cu timpi de schimbare a treptelor mult mai rapizi. În ceea ce privește accelerația, Mercedes-AMG GLC 63 ar trebui să alerge de la 0 la 100 km/h în mai puțin de 4,9 secunde, valoarea obținută de GLC 43. Vârful de gamă are o viteză maximă limitată electronic la 250 km/h.

mercedes-amg-glc63-6

Imagine agresivă pentru Mercedes-AMG GLC 63
Față de versiunea GLC 43, Mercedes-AMG GLC 63 nu vine doar cu mai multă putere și mai mulți cilindri. Vârful de gamă primește și șorțuri față mai agresive cu admisii de aer mai mari și țevi evacuare modificate, un sistem de frânare mai puternic, jante din aliaj ușor mai mari și o suspensie îmbunătățită.

Interiorul lui Mercedes-AMG GLC 63 este, de asemenea, finisat pentru a fi în ton cu firea sa sportivă. La bord se regăsec un volan îmbrăcat în piele, logo-urile și pragurile AMG, scaune sport, instrumentele AMG, dar și elemente cu finisaje din aluminiu și carbon.

Sursă: auto-motor-und-sport.de

 

Comentati?

Your email address will not be published.