Parcarea Universității Americane de la Dubai arată de parcă ar fi salon auto!

,
1.36K 0

Benzina este mai ieftină ca apa la Dubai. Dar oricum, studenților de la Universitatea Americană de la Dubai nu prea le pasă de prețuri. Cea mai ieftină mașină din parcarea centrului educational este probabil în jur de 80 000 de dolari. Am încercat să numărăm Mercedes-urile din parcare, dar le-am pierdut șirul.

Câteva limuzine Rolls Royce, o serie de Aston Martin-uri, niște Ferarri-uri și o grămadă de Mercedes-uri. Sună ca și cum ar fi un salon auto? Ei bine, e doar o parcare universitară de la Dubai. Un student local a fotografiat mașinile pe care are ocazia să le vadă zilnic la școală. Sperăm că una dintre ele este a lui și nu este nevoit să meargă la cursuri cu metroul. “Mașinile pe care studenții le conduc aici la Dubai sunt de-a dreptul ridicole”, spune Meeka Nasser for Daily Mail.

C 63 AMG metalic red Dubai

Între două cursuri despre istoria Orientului Mijlociu și Gramatică engleză, cei mai bogați studenți din lume călătoresc prin orașul din deșert călcînd pedala până la podea în mașinile lor super scumpe. Și țineți minte, toți studenții care frecventează cursurile Universității Americane din Emiratele Arabe Unite, fondată în 1995, au între 18 și 24 de ani, așa că sigur și-au primit bolizii de la părinții lor extrem de generoși.

G-Class Dubai

SLS AMG-uri, foarte multe SUV-uri G-Class în versiunea AMG, evident, un C 63 AMG roșu cromat și un alt Mercedes care are steagul Emiratelor lipit pe capotă (ce patriot!) sunt doar câteva dintre mașinile germane cu stea în frunte pe care le-a fotografiat studentul. Nici măcar să nu încercați să calculați prețul total al acestor automobile. Noi ne-am lăsat păgubași după prima sută de milioane de dolari.

Puștii obsedați de mașini de la Universitatea Americană din Dubai sunt ca studentul arab din celebrul banc cu șeicul care își trimite fiul la studii în Statele Unite. După câteva luni, studentul sună acasă întristat: “Tată, eu am un Ferarri, un Lamborghini, un Maybach și un Rolls. Dar îmi este atât de rușine. Toți colegii mei vin la școală cu trenul.” Șeicul se simte ușor ofensat, dar îi spune băiatului său: „Bine, fiule! Îți trimit bani să-ți iei și tu un tren ca toți ceilalți!” Ei bine… sperăm că trenul este suflat cu aur!

Comentati?

Your email address will not be published.