Un Mercedes 300 SL Gullwing a fost construit în întregime din lemn

,
1.12K 0

Cea mai reușită operă de artă din industria auto, un Mercedes 300 SL Gullwing din 1995 construit în întregime din lemn, a ieșit din mâinile și atelierul unui talentat artist german. Mărturie a talentului său uluitor, Mercedes-ul arată aproape la fel de bine ca originalul și este mai ieftin decât mașina clasică ar putea fi vreodată: vine cu un preț de pornire de 6.668 de dolari.

Cu fiecare detaliu de lux aflat la bord, imitația din lemn se apropie de perfecțiune. Parbrizul, micile denivelări ale capotei, grila proeminentă a radiatorului și farurile desenate impecabil sunt aproape identice cu cele originale, doar că materialul este altul.

Mercedes 300 SL Gullwing made of wood (1)

Portierele sunt complet funcționale, iar elementele de la interior au fost realizate cu atenție și grijă ieșite din comun. Radioul și butoanele acestuia, nuanța mai întunecată a lemnului folosit pentru volan și și pentru consola centrală și schimbătorul de viteze, toate indică munca minuțioasă depusă pentru detalii aparent minore. Roțile realizate și ele manual cu o acuratețe impecabilă, chiar virează, dar creatorii mașinii nu menționează dacă aceasta poate fi deplasată.

Mercedes 300 SL Gullwing made of wood (5)

Partea posterioară a mașinii din lemn nu este nici ea de ignorant. Bara, capacul portbagajului, plăcuța de înmatriculare sunt lucrate la milimetru după liniile originalului. Artistul stabilit la Duisburg, în Germania, și-a vândut deja prima creație și este pregătit să o înceapă pe următoarea pentru prețul menționat anterior. Sperăm doar că lucrarea sa nu ajunge în vreun șemineu!

Comentati?

Your email address will not be published.