De-a v-ați ascunselea cu noul Mercedes-Benz E-Class

Mercedes-Benz E-Class
,
1.54K 0

Am văzut deja Mercedes-Benz E-Class 2016 în toată splendoarea, dar Mercedes-Benz încă se joacă De-a v-ați ascunselea cu cea mai recentă limuzină a companiei. Apariția sedanului este anunțată într-un clip care îl arată gonind pe străzile din Las Vegas.

Cei de la Mercedes-Benz pot fi atât de amăgitori! La 24 de ore după ce fotografiile cu Mercedes-Benz E-Class 2016 au ajuns peste tot pe internet, limuzina îmbrăcată într-un camuflaj care prommovează CES 2016 este văzută goning prin Las Vegas, flancată de doi bodyguarzi de încredere ai companiei: limuzina C-Class și S-Class Coupe.

La deschiderea celui mai mare târg al Consumatorilor de Electronice (CES) din Las Vegas, cel mai inteligent automobil al tuturor timpurilor îi întâmpină pe vizitatori. Aceștia vor avea ocazia să experimenteze interiorul limuzinei înainte ca aceasta să-și facă debutul oficial la salonul auto de la Detroit. Modelul de ultimă generație care gândește singur a avut nevoie de nu mai puțin de 48 de luni de dezvoltare și de teste desfășurate pe parcursul a 12.000.000 de kilometri cu 1.200 de prototipuri. 1.200 de ingineri au lucrat pentru a construi o mașină cum n-a mai fost alta.

Palmieri, cazinouri și lumini ale orașului se oglindesc pe parbrizele celor trei mașini în clipul care durează puțin peste un minut și care a fost lansat astăzi de Mercedes-Benz TV. Dar oare va reuși acest trio, cu E-Class 2016 în rol de primadonă, să ajungă la timp?

 

Noul Mercedes-Benz E-Class a ajuns ieri pe internet, odată cu o galerie foto impresionantă, dar și cu informații despre gama de motorizare și despre funcțiile automobilului. Alfați aici tot ce trebuie să știți despre noul E-Class: Asta este! Mercedes-Benz E-Class dezvăluit în fotografii oficiale.

Comentati?

Your email address will not be published.