Park4Fly pune la dispozitia clientilor locuri de parcare aproape de Aeroportul Henri Coanda!

,
2.06K 0

Compania Park4Fly pune la dispoziția clienților peste 150 de locuri de parcare în Otopeni pe termen lung la doar trei minute distanță de principalul aeroport din România, Henri Coandă. Cei care zboară spre alte orașe sau chiar alte țări pot să-și lase aici masina începând de la o zi si pana la peste 23 de zile.

Informatii utile

Parcarea privata a fost amenajată la doar 800 de metri distanta de Aeroportul Otopeni, transportul pana la Terminalul de Plecari sau de la Terminalul de Sosiri, fiind asigurat în mod gratuit de Park4Fly cu ajutorul unor mijloace de transport proprii. Întreaga zonă este supravegheată video în permanență. De asemenea, aici exista personal calificat care se asigură ca toate autovehiculele sunt păstrate în siguranță pe toata perioada. Șoferii pot chiar să-si vadă mașinile în timp real, având posibilitatea de a accesa online imaginile transmise live din parcare.

Metode de plata

Plata pentru un loc în parcare se poate realiza în numerar, dar si cu cardul, în functie de preferințele clienților. Important este ca acest detaliu să fie specificat în formularul care trebuie completat pentru rezervare. Tarifele sunt extrem de convenabile, scăzând pe măsura ce numărul de zile crește. De exemplu, pentru un autoturism normal, un sofer poate plăti până la doar 9,9 lei pe zi, în situatia în care clientii își lasă mașinile la Park4Fly pentru mai mult de 23 de zile. În ceea ce privește microbuzele, tarifele pornesc de la 47,50 de lei pe zi, dacă se opteaza pentru doar 24 de ore și pot ajunge până la numai 12,35 de lei pe zi, atunci când perioada este egală sau mai mare de 23 de zile. În plus, pe site-ul companiei, https://park4fly.ro/,  există un calculator online de prețuri, care poate fi folosit oricând extrem de simplu, ceea ce înseamnă că orice client poate să-și calculeze singur prețul zilelor de staționare în parcare.

Referitor la rezervările pentru parcare la aeroportul Henri Coandă, acestea se pot face în diferite feluri. În primul rând, se poate folosi formularul de pe pagina oficială a companiei, unde trebuie completate datele esențiale (nume, numărul de zile de care șoferii sunt interesați, tipul de autoturism). De asemenea, numărul de telefon +40730135800 este mereu la dispozitia clienților, la fel si adresa de e-mail booking@park4fly.ro.

Un serviciu special oferit de compania Park4Fly este cel care propune spălarea autoturismelor. Înainte de a se întoarce dintr-o călătorie, clienții pot suna pentru a cere ca mașina să le fie spălată, astfel încât să o găsească curată la întoarcere. Prețul pentru acest serviciu suplimentar este extrem de convenabil!

Park4Fly face parte din grupul WLC Auto și are sediul în Bucuresti. Serviciile oferite de aceasta companie sunt de calitate, siguranța autoturismelor fiind întotdeauna pusă pe primul loc pentru clienți! Astfel, vacanțele pot fi întotdeauna mai relaxante, iar șoferii nu trebuie să-și facă griji în privinta mașinilor pe toată durata concediului!

Comentati?

Your email address will not be published.