Iată ce accesorii merg cu un Mercedes-Benz

,
1.82K 0

Selecția de accesorii Mercedes-Benz cuprinde produse de cea mai înaltă calitate, o parte dintre acestea etalând una dintre culorile anului: mov. Printre noutăţile acestei colecții se disting ceasurile elegante, hainele de calitate superioară, ochelarii de soare stilați și stick-urile USB de forma noului tip de chei Mercedes-Benz.

Movul este una dintre culorile vedete ale acestui an. Multe produse noi din Selecţia de accesorii Mercedes-Benz sunt în tonul acestui violet cald, care poate fi ușor asortat cu alte culori. Jacheta neagră pentru femei, în combinație cu accentele mov, este la mare căutare în această perioadă. Alte caracteristici ale jachetei includ căptuşeala elegantă şi călduroasă , precum și gluga detașabilă. Multiplele buzunare cu fermoar asigură suficiente soluții de depozitare.

Accesorii Mercedes-BenzCe alte accesorii sunt disponibile în cadrul colecției de primăvară 2017, aflați pe site-ul FloteAuto.

Jacheta se potriveşte perfect cu Tricoul mov pentru femei, accesorizat cu cristale Swarovski de culoarea mov. Pe spate, tricoul este decorat cu o stea Mercedes de aceeaşi nuanţă. Brodajul și cusătura îi conferă tricoului un aspect sport. Tricoul slim-fit este fabricat din bumbac, are în compoziţie 5% fibre spandex și este disponibil în dimensiuni XS – XL.

În același stil este și Şapca pentru femei, accesorizată cu cristale Swarovski de culoare mov. Partea de jos a cozorocului este de culoare neagră.

În afară de articolele vestimentare în ton cu culorea acestui sezon, Selecția de accesorii include şi o Ojă de unghii, de culoarea mov, produsă de LCN pentru […]

 

 

Comentati?

Your email address will not be published.