Pagoda Brabus – Să dăm timpul înapoi

Mercedes-Benz 280 SL Pagoda
,
1.79K 0

Și tot timpul în care am crezut că cele mai noi mașini primesc cea mai mare atenție la saloanele auto… Dar Brabus duce Pagoda la Salonul Auto de la Geneva luna viitoare, ca să se dea mare cu ea. Și ceva ne spune că strategia va funcționa.

Mercedes 280 SL Pagoda va trebui să-și găsească un loc și un reflector ca să strălucească printre cele mai noi creații Brabus, care vor fi expuse la Geneva. Departamentul Clasic al companiei de tuning și-a asumat responsabilitatea de a face o doamnă în vârstă, stilată, să arate la fel de bine ca “adolescenții” din jurul ei. Și cu zero kilometri la bord după restaurare, misiune pare chiar posibilă.

Brabus Pagoda

Tunerul german a lucrat cot la cot cu departamentul Classic de la Daimler pentru a da timpul înapoi pentru un Mercedes-Benz 280 SL Pagoda din 1969. Automobilul în vârstă de 46 de ani încă mai are plafonul original din material bej, scaunele îmbrăcate în piele naturală de culoarea muștarului, iar radioul Becker Europa încă funcționează cu ajutorul antenei mecanice. De asemenea, finisajele din lemn și cutia de viteze în patru trepte cu un schimbător foarte subțire, sunt toate originale din 1969. Sub capotă se ascunde un motor cu șase cilindri și 170 CP.

Brabus Pagoda

Pentru toți aceia care preferă o doamnă cu stil în locul unei mașini tinere care n-are stare, Pagoda Brabus care va fi expusă la Geneva poate fi achiziționată pentru 249.000 de euro. Ei bine, stilul costă, mai ales când este 99,9% original!

Dar pentru toți aceia care așteaptă culoarea verde a semaforului cu piciorul deasupra pedalei de accelerație, tunerul german va expune Brabus 850 6.0 Biturbo Coupe. Cel mai rapid și cel mai puternic coupe cu tracțiune integrală din lume va urca pe scena de la Geneva.

Comentati?

Your email address will not be published.