smart fortwo CK10 Carlsson. Cel mai fioros smart?

smart fortwo
,
1.52K 0

Expertul în tuning de smart și-a executat numărul de magie pe “Campionul Orașului”. Săptămâna viitoare, la salonul auto de la Geneva, Carlsson va dezveli prima versiune modificată din cadrul noii generații smart fortwo.

2 metri și 70 de centimetri de lux, smart-ul CK10 făcut de Carlsson primește jante tipice din aliaj, elemente aerodinamice și un interior făcut la comandă, toate detaliile fiind destinate să facă mașina perfectă de oraș să atragă atenția în mulțime.

Printre schimbările pe care le observăm sunt jantele remarcabile de 17 inci 1/16 DS cu flanșe lucioase ca oglinda care susțin spițele negre. Carlsson a coborât și arcurile pentru un look mai agresiv. Pe spate, o nouă bară cu decupaje pentru cele patru țevi de eșapament ale sistemului sport de evacuare completează look-ul exterior al smart-ului CK10 făcut de Carlsson.

Lansată în noiembrie 2014, cea de-a treia generație smart fortwo își continuă povestea de success a mașinii agile de oraș. Acum Carlsson se asigură că noul smart impresionează de la prima vedere.

Comentati?

Your email address will not be published.