Fulger – Mercedes-AMG GT S de la Luethen Motorsport

,
1.46K 0

Construit de către piloți pentru pasionați, Mercedes-AMG GT S are ADN-ul potrivit pentru a-și putea face de cap pe circuit. Iar compania de tuning Luethen Motorsport i-a dat GT S-ului de la Affalterbach o mână de ajutor în această misiune: acum fulgerul cu patru roți își sperie rivalii cu o înfățișare fioroasă.

Luethen Motorsport i-a modificat look-ul Mercedes-ului AMG GT S, dar nu s-a atins de motor, așa că bolidul aleargă de la 0 la 100 km/h în 3,9 secunde, grație motorului său AMG V8 bituro de 4,0 litri, cu 510 CP, care propulsează mașina până la viteza maximă de 310 km/h prin intermediul transmisiei automate cu 7 trepte și dublu ambreiaj.

Luethen-Mercedes-AMG-GT-3

Acum că am clarificat acest aspect, haideți să vedem cum arată! Compania de tuning cu sediul la Hamburg a modificat silueta atletică a GT S-ului îmbrăcînd-o întrun body kit demn de mașinile care participă la cursele GT3.

Un splitter frontal din fibră de carbon, un difuzor de aer modificat și un eleron uriaș pe spate pentru o aerodinamică superioară, la care e adaugă un set de jante SERIE 1 îmbrăcate în anvelope Michelin, dar și o suspensie îmbunătățită, care asigură o manevrabilitate superioară, mai sportivă, pe circuit. Acestea sunt detaliile care fac acest Mercedes-AMG GT S mai fioros.

 

Comentati?

Your email address will not be published.