Mercedes-AMG GT, mașină de poliție în Germania

,
2.7K 0

Mercedes-AMG GT este tot mai aproape de a fi înrolat în flota poliției germane. GT-ul Mercedes le dă astfel polițiștilor nemți o mână de ajutor pentru a-i prinde pe răufăcători. Cea mai recentă sportivă de la Affalterbach a fost prezentată în uniformă de poliție.

Grație miraculosului său V8 biturbo de 4 litri, un GT standard ajunge de la 0 la 100 km/h în doar 4,1 secunde. Durează și mai puțin pentru un GT S, care are nevoie de doar 3,9 secunde, în drumul său spre a-i prinde pe cei răi și periculoși și spre a atinge viteza maximă limitată electronic la 310 km/h.

Sună ca și cum ar fi o urmărire într-un film de la Hollywood, nu-i așa? Imaginați-vă GT-ul, cu a sa coloană sonoră senzațională asigurată de sistemul AMG Dynamic, cu supapă variabilă, gonind de-a lungul străduțelor înguste, evitînd coliziuni în ultimul moment și chiar luînd-o la vale pe scări. Toate mașinile care aparțin răufăcătorilor pot face asta, așa că a sosit momentul ca mașinile de poliție să o poată face, de asemenea. Atât trebuie să-și amintească șoferul: să regleze suspensia înainte să o ia la vale pe trepte.

AMG GT masina de politie

Iar polițiștii aflați la bord pot trage în cei pe care îi urmăresc tot ca în filme, pentru că Lane Keeping Assist va avea grijă de mașină atunci când ei își vor lua privirile de pe drum.

Decizia Poliției Germane vine la mult timp după ce Poliția de la Dubai a cooptat în flota sa super mașini ca SLS AMG, Bentley Continental, Porsche Panamera și altele.

Comentati?

Your email address will not be published.