Primul video cu Mercedes-Benz CLA facelift – Dinamism în stil compact

,
1.43K 0

Compactele noii generații Mercedes-Benz CLA vin cu funcții actualizate și sisteme inovatoare, toate menite să transforme aceste mașini într-unele impresionante, care să atragă clienți din lumea întreagă ca un magnet.

Cu o grilă tip diamant oferită standard și cu faruri care prezintă acum o tăietură nouă, Mercedes-Benz CLA și CLA Shooting Brake par mașinile perfecte pentru performanța la volan, un obiectiv după care compania de la Stuttgart aleargă și pe care îl atinge cu ușurință de ani de zile.

Mercedes-AMG CLA 45 4Matic, Mercedes-AMG 45 4Matic Shooting Brake și CLA 250 4Matic Shooting Brake au furat deja startul în cursa care începe pe circuit și continuă pe drumuri cu serpentine. Cine va câștiga? Nu aveți decât să urmăriți clipul pentru a afla!

 

Versiunea facelift a coupe-ului în patru uși este programată să-și facă debutul international la Salonul Auto de la New York, care va avea loc în perioada 25 martie – 3 aprilie 2016. Modelul Shooting Brake va fi prezentat în premieră cu ocazia decernării premiilor Laureus. Gala va avea loc la Berlin pe 17/18 aprilie.

Comentati?

Your email address will not be published.