Noul Mercedes-Benz GLC Coupé este gata să debuteze la New York

,
1.75K 0

Mercedes-Benz ne oferă ceea ce compania numește primele imagini cu Mercedes-Benz GLC Coupé în primul clip oficial în care își face apariția noul SUV Coupe.

Am tot văzut SUV-ul testînd, în fotografii și chiar în filmări. Dar niciodată până acum, nu am văzut imagini oficiale publicate chiar de creatorii mașinii.

La aproape un an după ce Mercedes GLC Coupe Concept a fost prezentat la Shanghai, fratele mai mic și mai tânăr al SUV-ului în versiune standard vine cu un design robust, o grilă a radiatorului dreaptă și o lamelă care sprijină logo-ul cu stea în trei colțuri, dar și linii cursive tipice unui coupe. Așa cum susține clipul promotional, SUV-ul coupe ar trebui să fie agil, puterni și dinamic, dar cei de la Mercedes s-au văzut nevoiți să compromită caracterul practice în numele design-ului, așa că spațiul la cap și volumul portbagajului au fost serios afectate. Tocmai acesta este motivul pentru care prototipul a fost surprins în timp ce testa cu o cutie-portbagaj pe acoperiș, în luna februarie.

Vă invităm să urmăriți clipul spion filmat luna trecută: Mercedes GLC Coupe 2017 spionat din nou.

 

Camuflajul ultra subțire care acoperă partea frontală și portbagajul va fi complet eliminat chiar săptămâna viitoare. Mercedes-Benz GLC Coupé va debuta la New York, la Salonul Auto Internațional, pe 23 martie. Dacă se descurcă acolo, se va descurca oriunde în lume (“If it can make it there, it can make it anywhere…” (“New York, New York”).

Comentati?

Your email address will not be published.