Mercedes GLC Coupe 2017 spionat din nou

,
1.81K 0

Mercedes GLC Coupe 2017 vine la Geneva. Camuflajul său devine tot mai subțire înaintea debutului oficial, așa că a venit momentul unei noi filmări spion realizate de Walko.

2015 a fost anul SUV-urilor, cu o multitudine de lansări de la GLE și GLE Coupe și până la GLC și GLS. Iar ritmul are de gând să rămână la fel de alert. În 2016, Mercedes are deja un program aglomerat, pregătind lansarea noului GLC Coupe.

Mercedes ne-a pregătit pentru liniile armonioase ale noului SUV în luna aprilie a anului trecut, când a prezentat în premieră Conceptul GLC Coupe la Salonul Auto de la Shanghai. Acesta este fratele mai mic al GLE Coupe, așa că principalul punct de atracție la GLC Coupe este design-ul. Partea frontală oferă prima imagine a filosofiei sportive, robuste, care caracterizează întreaga mașină: extremități scurte, o grilă a radiatorului dreaptă și două lamele identice care înconjoară steaua în trei colțuri. Se pare că, pentru a contracara volumul redus al portbagajului, Mercedes a montat o cutie pe acoperiș, menită să readucă spiritul de mașină de familie pentru care SUV-urile Mercedes-Benz sunt consacrate.

Însă, lăsînd deoparte design-ul, Mercedes-Benz GLC Coupe va împărți atât platforma cât și gama de motorizare cu fratele SUV în versiune standard, GLC, și cu întreaga familie C-Class. Programate să-și facă apariția odată GLC Coupe sunt unitățile de patru și șase clindri, dar și o versiune plug-in hybrid GLC 350 e.

 

Debutul comerical a fost confirmat deja pentru vara, așa că așteptăm cu nerăbdare premiera care va avea loc la Geneva.

 

Comentati?

Your email address will not be published.