Lewis Hamilton joacă în Call of Duty: Infinite Warfare

,
1.15K 0

Call of Duty: Infinite Warfare îl va avea într-unul dintre rolurile principale pe triplul campion mondial din Formula 1, Lewis Hamilton.

Iar prezența lui Hamilton nu are la bază doar o simplă simulare. De fapt, campionul din Formula 1 al celor de la Mercedes a trebuit să filmeze șase scene complete și să înregistreze multiple expresii faciale și vocale.

Campionul mondial este mândru de rolul primit. “Mi-a plăcut enorm, a fost o experiență incredibilă. Mă simt extraordinar de onorat să fac parte din acest joc – am crescut jucându-l”, a declarat Hamilton pentru canalul francez de televiziune M6.

“Îmi aduc aminte că am crescut și cu Super Mario, joc în care grafica era depășită la acea vreme, dar așa era atunci. E o nebunie să vezi cât de departe am ajuns – e demențial.”

Lewis Hamilton nu este singura vedetă internațională din Call of Duty: Infinite Warfare. Actorul Kit Harrington și starul din UFC Conor McGregor au primit și ei roluri secundare.

Revenim la realitate, pentru că aici Lewis Hamilton va face, duminica viitoare, ce știe el mai bine: va concura împotriva actualului lider al clasamentului Nico Rosberg (33 de puncte avans), în Marele Premiu al Statelor Unite.

Comentati?

Your email address will not be published.