Alegerea doamnelor: Mercedes-Benz S-Class

Mercedes-Benz S-Class - Mașina anului pentru Femei
,
2.71K 0

Este alegerea doamnelor pentru 2014, deci cine îndrăznește să le contrazică? Mercedes-Benz S-Class a fost votat Mașina Anului pentru Femei, de către un juriu internațional alcătuit de jurnaliste din domeniul auto.

Doamnele din jurnalismul auto din întreaga lume au avut de jurizat în funcție de câteva criterii, cum ar fi design, stil, comfor, factorul “wow”, sex-appeal, raport calitate-preț și ultimul, dar nu cel din urmă, senzația la volan. Douăzeci de doamne din cincisprezece țări au ales Mercedes-Benz S-Class cea mai bună mașină din lume. Surprinzător și în premieră pentru competiția decisă prin votare cu o istorie de cinci ani, toți experții au votat pentru S-Class.

Mercedes-Benz S-Class

Alegerea doamnelor: Mercedes-Benz S-Class

Audi A8 și Tesla S au încheiat competiția pe a doua, respectiv a treia poziție.

Cu tehnologie ultra-modernă, sisteme de siguranță inovatoare și surclasînd alte modele din clasa de lux, S-ul a sucit și mințile doamnelor, nu doar ale domnilor.

Mercedes-Benz S-ClassPrima femeie președinte al Asociației Motorsport Media din Noua Zeelandă, Sandy Myhre este și fondatoarea concursului Mașina Anului pentru Femei. Cu o experiență de 50 de ani în domeniul auto, doamna Myhre îi laudă pe toți participanții: “Companiile care au modele câștigătoare au toate motivele să se mândrească cu acest succes, pentru că este foarte greu să ajungi pe lista finală și să câștigi o categorie, ce să mai vorbim de câștigarea trofeului suprem?”

Trofeul supreme official este o plachetă ceramică cu inscripții manuale, conceput și produs de Keri Blue, un producător din Noua Zeelandă. Premiul va fi oferit celor de la Daimler AG în prima parte a anului 2015.

Lista câștigătorilor:

  • Învingătorul suprem: Mercedes-Benz S-Class
  • Mașina de familie: Audi A3 Sedan
  • Mașina sport: Audi S3
  • Mașina economică: Honda Jazz/Fit
  • Mașina de lux: Mercedes-Benz S-Class
  • Mașina verde: Tesla Model S
  • SUV:Land Rover Range Rover Sport
  • Mașina visurilor: Jaguar F-Type Coupe

Comentati?

Your email address will not be published.